У WhatsApp з’явилася можливість переводити гроші

Тепер в популярному мессенджере WhatsApp з’явилася можливість переказувати грошові кошти. Поки це працює тільки в Бразилії. Про появу нової функції повідомив Марк Цукерберг, який є головою і засновником компанії Facebook, якій належить WhatsApp.

Подробиці
Згідно із заявою Цукерберга, їх метою є зробити відправку грошей настільки ж простий, як відправка фотографій і повідомлень. Також тепер в WhatsApp малий бізнес може займатися реалізацією своєї продукції. Дана можливість працює на потужностях платіжної системи Facebook Pay, при цьому звичайні користувачі не будуть обкладатися комісією, а ось для бізнесу вона складе значні 3.99 відсотка, що змушує задуматися про доцільність використання WhatsApp для переказів.

Для підтвердження транзакції в WhatsApp користувачеві треба всього лише ввести шестизначний PIN або скористатися дактилоскопічний сенсором свого смартфона, прямо як в інших платіжних системах.

Варто зазначити, що можливість здійснювати платежі через WhatsApp розробляється досить давно, а вперше вона була представлена ​​в Індії ще два роки тому, і з тих пір вона все ще на стадії бета-тестування. Можливо, це через більш просто законодавства Бразилії в цьому відношенні.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.