Доступний і потужний пауербанк Xiaomi Mi Power Bank 3 вже в продажу

Нечисленне число IT-виробників може похвалитися практично миттєвої реалізацією першої партії тієї чи іншої продукції. Для компанії Xiaomi подібна ситуація стала нормою. Звичайно ж, зі смартфонами це відбувається не так часто, але ось з девайсами менше 50 доларів – регулярно. Як гарячі пиріжки фанати бренду розкупили новинку – 30-тисячне пауербанк – Mi Power Bank 3. Якщо чесно, не дивно, адже подібних пропозицій на ринку за 25 доларів не знайти. Розповімо про нього докладніше.

Отже, Mi Power Bank 3 важить цілих 657 грам, так що, в пляжних шортах його носити не дуже зручно. Потужний пристрій для зарядки гаджетів ідеально підійде любителям походів, пішим туристам і мандрівникам. В сукупності, ємність 30 000 мАг і напруга 3,7 В видають потужність 11 Вт / год.

Інтерфейси в Mi Power Bank 3 підходять для зарядки практично всіх сучасних гаджетів. У ньому є два виходи USB Type A, і по одному – USB Type-C і Micro USB. Переносний акумулятор Xiaomi видає 18 Вт, що дозволяє його використовувати як стандартний провідний адаптер для швидкої зарядки. Правда, для цього повинен бути підключений один аксесуар, інакше – 18 Вт розподіляються порівну. Також в Mi Power Bank 3 є і опція зарядки малим струмом, для наповнення акумуляторів носяться пристроїв.

Учитуючи гігантський обсяг 30 000 мАг, Mi Power Bank 3 «по вінця» заповнюється за 7,5 годин адаптером на 24 Вт, підключеним до порту Type-C. Для порівняння, через MicroUSB його доведеться наповнювати енергією цілих 10 годин. Фактичний старт продажів запланований на сьогодні, 18 червня 2020 року, але купити його в першій партії за 25 доларів вже не вийде – продані. Втім, у перекупників його придбати все ж можна – AliExpress в допомогу.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.