Android TV приставка Xiaomi Mi TV Stick здивує розмірами

В середині квітня стало відомо, що Xiaomi готує до виходу ТВ-приставку у вигляді флешки разом з іншими продуктами з екологічної ланцюжка. Раніше були озвучені повні специфікації нового пристрою і судячи з останніх подій до повноцінного запуску залишилося вже небагато часу.

Подробиці
Згідно з повідомленнями зарубіжних ЗМІ, Xiaomi TV Stick отримала сертифікат EEC (Європейське економічне співтовариство), що свідчить про те, що модель MDZ-24-AA повинна скоро з’явиться на ринку.

Телевізійна флешка Xiaomi використовує U-подібну конструкцію, з поєднанням матової і металевої оболонки, що забезпечує роз’єм HDMI 2.0 і порт USB Type-C, перший використовується для передачі аудіо та відео, а другий – для подачі живлення.

Кнопки йде в комплекті пульта дистанційного керування прості і аналогічні по розміщенню в пультах з більш “об’ємними” приставками Xiaomi і телевізорами компанії. Але спрямованість на глобальний ринок все ж привела до невеликих змін. Там з’явилися три ексклюзивні кнопки: Google Assistant, Netflix і Amazon Video.

З точки зору конфігурації:

процесор Amlogic S905 Y2 (чотирьохядерний процесор ядрами Cortex A53); графічне ядро ​​Mali-G31 MP2;
2 Гб оперативної пам’яті DDR4;
8 Гб накопичувач;
двохдіапазонний Wi-Fi;
підтримка виведення контенту 4K HDR і подвійного декодування Dolby і DTS HD;
операційна система Android 9.0.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.