Vodafone презентував пакет послуг для кіноманів

Оператор мобільного зв’язку Vodafone повернув на ринок мобільного зв’язку один з кращих тарифних планів для кіноманів, головною фішкою якого є каталог Amediateka, який включений в тариф. Його головною фішкою є те, що в в нього входить безліч популярних фільмів і серіалів, а також багато телевізійних каналів, серед яких є гіганти на кшталт FOX.

Подробиці
Для активації пакету послуг, про який йде мова і який називається “Оптимальний”, потрібно відіслати SMS з текстом “1” на номер 30044, який абсолютно безкоштовний. В місяць це коштує лише 109 гривень, що не так багато, якщо порівнювати з вартістю підписок багатьох популярних сервісів, що надають медіаконтент.

Ще однією фішкою Vodafone TV є те, що він буде доступний на будь-яких пристроях. Зручному для користувача – телевізорі, смартфоні, планшеті, ноутбуці або ПК, для чого потрібно просто скористатися порталом tv.vodafone.ua. Для мобільних платформ можна також завантажити додаток, причому під час його використання на мобільному інтернеті від Vodafone даний трафік не буде тарифікуватися оператором. Що буде зручно для багатьох, один аккаунт можна підключити на п’яти різних пристроях.

Щоб встановити програму Vodafone TV потрібно скористатися магазинами додатків Google Play або App Store (в залежності від тієї ОС, яка встановлена ​​на вашому смартфоні). Для розумних телевізорів його можна завантажити за допомогою магазинів додатків LG Smart World і Samsung Smart Hub (в тому випадку, якщо ви використовуєте телевізори компаній LG або Samsung відповідно). Для того, щоб отримати більш детальні дані про сервіс, потрібно на офіційному сайті Vodafone зайти у відповідний розділ.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.