Xiaomi Redmi Note 10 і Redmi Note 10 Pro будуть ідеальними бюджетниками

У найближчі кілька місяців Redmi, що є суббрендом Xiaomi, представить нові доступні смартфони Redmi Note 10 і Redmi Note 10 Pro, які повинні в черговий раз стати хітами свого цінового сегмента.

Подробиці

Як і в Redmi Note 8 Pro роком раніше, тут буде використовувати дуже, враховуючи ціновий сегмент, потужний чіпсет MediaTek Dimensity 800, причому в початковій версії буде звичайна версія, а в старшій – розігнана. Користувачі зможуть вибрати з 3, 4 і 6 Гб оперативної пам’яті, а внутрішня пам’ять буде доступна у варіантах 32, 64 або 128 Гб.

Обидва смартфони, як і минулі покоління, будуть оснащені мініджеком 3.5 міліметрів і роз’ємом USB-C. Спереду у обох моделей буде великий IPS-дисплей з роздільною здатністю Ful lHD +, старша модель може отримати підвищену частоту оновлення. На бічній грані буде розміщений сканер відбитків пальців. Смартфони повинні отримати підтримку 5G, принаймні Dimensity 800 її має.

Дані пристрої вже були помічені в базі даних сертифікаційного агентства 3C під кодовими номерами M2004J7AC і M2004J7BC. Таке робиться в тих випадках, коли пристрої вже готові і повинні бути анонсовані в найближчому майбутньому, тому варто очікувати їх презентації вже в найближчі пару місяців.

На даний момент не до кінця відомо, що, крім більш високої частоти процесора, будуть відрізнятися Redmi Note 10 і його Pro-версія. Можна припустити, що молодша модель отримає менше пам’яті в стартовій версії, менш «просунуту» камеру, а також не отримає деяких стандартів на кшталт Wi-Fi 6, 5G і NFC, хоча це все ще під питанням.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.