У Vodafone безлімітні відео за 50 гривень на місяць

Компанія Vodafone має перелік “PASS-послуг”, суть яких полягає в наданні безлімітного типу трафіку на щось певне.

Подробиці
Наприклад, послуга Video PASS дає можливість лише за 50 гривень на місяць безлімітно використовувати Megogo, Netflix і Youtube. Це потрібно переважно тим користувачам, які звикли дивитися на своєму смартфоні багато медіа-контенту і це дуже витратна частина в плані оплати мобільного трафіку.

 

Дана послуга буде доступною протягом місяця після підключення. Для її підключення потрібно ввести USSD-команду * 313 * 1 #, перед цим переконавшись, що на вашому рахунку є необхідна сума. У тому випадку, якщо в вашому тарифі вже є безлімітний інтернет, послуга не підключиться, і це цілком зрозуміло.

Варто зазначити, що для коректної роботи вищезгаданої послуги треба відключити VPN, а також використовувати прямі посилання і офіційні додатки вже згадуваних вище сервісів.

ВАЖЛИВО ПАМ’ЯТАТИ, ЩО РЕКЛАМА ТА СУПУТНІ МАТЕРІАЛИ ВСЕ ОДНО тарифікуватимуться, ОСКІЛЬКИ У ВАС БЕЗЛІМІТ САМЕ НА КОНТЕНТ.

Крім цього компанія Vodafone в даний момент проводить дуже цікаву акцію, в рамках якої всі користувачі, що підключилися Video PASS, отримують в подарунок передплату YouTube Premium на 4 місяці.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.