1500 хвилин за 25 гривень від Vodafone – це реальність

Думаю, мобільний оператор Vodafone, що входить в так звану “велику трійку” мобільних операторів України, відомий в першу чергу завдяки своїм недорогим тарифами і цікавих пропозицій. Одне таку пропозицію, яке існувало досить давно, зараз було змінено. Абонент, як і раніше, може вирішувати, що йому більше потрібно – безліміт на розмови всередині домашньої мережі або пакет хвилин для дзвінків на номери інших українських операторів. Тепер, в рамках послуги “Більше розмов”, доплативши лише 25 гривень до початкової вартості тарифу, абонент може отримати більше хвилин для дзвінків.

Даною послугою можуть скористатися абоненти тарифних планів двох груп. До першої групи входять тарифні плани Family / Family +, Turbo і SuperNet Start, і в цих тарифах можна обміняти деякі послуги на 700 хвилин дзвінків на номери інших операторів за доплату в розмірі 25 гривень. До другої групи належать SuperNet Pro і Unlim, і там користувач може обміняти деякі послуги вже на 1500 хвилин. Незважаючи на те, до якої групи належить ваш, доплатити треба 25 гривень незалежно від початкової вартості тарифного плану, який ви використовуєте.

Управління послугою здійснюється за допомогою меню, яке викликається набором * 715 #, оскільки саме там можна обміняти деякі послуги з доплатою, щоб отримати “Більше розмов”. Перевірити стан послуги можна за допомогою номера * 101 * 4 #, а для її відключення треба ввести * 715 * 0 #. Як підключити дану послугу, так і відключити її можна тільки в шести вищезгаданих тарифних пакетах.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.