У Facebook нарешті з’явиться два зручних способу авторизації

На даний момент в Facebook тестується вельми приваблива опція – можливість отримання доступу до повідомлень за допомогою Face ID, Touch ID або коду. Йдеться про фірмовому додатку соцмережі – Messenger. Таким чином, Facebook ще більше намагається зміцнити конфіденційність наших даних.

Працювати опція буде так само, як і типова розблокування смартфона. Тобто, при вході в Messenger, вам потрібно буде направити фронтальний сенсор на обличчя, прикласти палець до зчитувача відбитка або ввести певний код. Який з цих способів для вас є найнадійнішим, той ви і вкажете самостійно в налаштуваннях програми.

Крім цього, при активації опції ви можете вказати час повторної перевірки. Тобто, в слідстві припинення роботи на 1 хвилину, 15 хвилин або 1 годину, програма знову попросить пройти ідентифікацію.

Нова можливість знаходиться на ранньому етапі тестування, тому участь в ньому можуть взяти далеко не всі. Відомо, що тестувальники – виключно користувачі апаратів на системі iOS. До власників Android-гаджетів вона також дійде, ось тільки конкретних термінів поки не називають.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.