Новий флагманський смартфон отримає унікальну камеру на 108 Мп

Останні кілька років в смартфонних камерах пройшли, як одна суцільна гонка мегапікселів. Спочатку кількість збільшилася до 48 Мп, потім до 64 Мп, зараз з’являється все більше флагманів і субфлагманов з камерою на 108 МП. Причому є різні реалізації даного модуля – в Samsung Galaxy S20 Ultra воно одне, в Xiaomi Mi Note 10 – інше, але тепер з’явилася інформація про те, що подібне рішення готує і компанія Huawei.

Китайське видання ITHome з посиланням на інсайдера розповіло, що нова флагманська лінійка смартфонів Huawei Mate 40 буде оснащена сенсором на 108 Мп, причому там він буде реалізований набагато цікавіше, ніж у існуючих рішеннях конкурентів. У цьому модулі буде використовуватися об’єктив з 9 лінзами, в той час як у Xiaomi Mi Note 10 їх 7, а в Mi Note 10 Pro – 8. Також модуль на 108 МП, який буде в Huawei Mate 40, якщо вірити джерелу, буде показувати значно більш вражаючі результати, ніж в Xiaomi Mi Note 10 Pro.

Смартфони лінійки Huawei Mate 40 повинні отримати флагманський чіпсет Kirin 1000, який стане однією з перших пятінанометрових платформ на ринку. Що цікаво, в Huawei Mate 40, на відміну від минулорічного покоління, що не буде окремих смартфонів з 5G, оскільки всі смартфони лінійки будуть працювати в мережах п’ятого покоління. Анонс смартфонів планується приблизно в середині осені поточного року, якщо цьому не завадить пандемія коронавируса, через яку відсунулися вже багато анонси.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.