Vodafone випустив новий тарифний план з безлімітним інтернетом

Тарифні плани, в які входить безлімітний інтернет, завжди були дуже цікавими для активних користувачів мобільних пристроїв дуже активно, перевищуючи навіть найбільші пакети, на яких все ж є обмеження в 15 або 20 ГБ. Ці тарифні плани досить недешеві, оскільки постійно треба докуповувати додаткові ГБ, адже в основом тарифі їх часто не вистачає. Тут на допомогу приходять тарифи, до яких включено безлімітний мобільний інтернет, і один з таких тарифів недавно представила компанія Vodafone.

Новий тарифний план Vodafone увійшов в одну з найстаріших і популярних лінійок тарифних планів цього мобільного оператора. Купуючи даний тарифний план, користувач отримує повний безліміт на 4G LTE і 3G інтернет, безліміт на дзвінки всередині мережі Vodafone, 200 хвилин на номери інших українських операторів, 30 хвилин для дзвінків в інші країни (їх повний список є на офіційному сайті Vodafone, а в випадку, якщо ви не дзвоните за кордон, їх можна обміняти на 100 додаткових хвилин для дзвінків по Україні), 50 SMS на будь-які українські номери і послугу Video PASS.

Цей тариф називається “Vodafone SuperNet Turbo”, і коштує 230 гривень на місяць. Щоб придбати його, потрібно на офіційному сайті залишити замовлення, або ж просто купити стартовий пакет в салоні зв’язку Vodafone.

Варто відзначити, що не так давно Vodafone стала партнером YouTube, запустивши дуже цікаву акцію, подібну до якої не може запропонувати жоден Україський оператор мобільного зв’язку. До кінця вересня, підключивши Video PASS від Vodafone, користувач отримає 4 місяці підписки YouTube Premium. Варто відзначити, що дана послуга входить і в тариф SuperNet Unlim, про який ішла мова.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.