Realme X2 Pro дуже сильно впав в ціні

На даний момент бренд Realme набирає обертів, витісняючи Xiaomi, відбираючи у неї звання “топа за свої гроші”. В цьому немає нічого дивного, оскільки компанія Realme вже кілька років випускає девайси, які спокійно можуть позмагатися з флагманами Xiaomi по співвідношенню ціни до характеристик.

Одним з кращих флагманів в цьому плані вважається торішній Realme X2 Pro, який, будучи ще на старті продажів дуже доступним, з огляду на його характеристики, впав в ціні на 130 доларів (мова йде про топової конфігурації, в якій користувач отримує 12 Гб оперативної і 256 Гб внутрішньої пам’яті).

На даний момент ця версія в білому кольорі коштує 430 доларів, а на старті продажів вона коштувала понад 550 доларів. Варто розуміти, що мова йде про знижку не до порівняння з початковою ціною, вказаною на AliExpress, а саме з офіційною, яку анонсувала сама компанія Realme.

Базова модифікація з 6 ГБ оперативної пам’яті і 64 ГБ внутрішньої пам’яті коштує 340 доларів в синьому забарвленні і 350 в білій, і початкова ціна становила 460 доларів. Середня версія з 8 ГБ оперативної і 128 ГБ внутрішньої пам’яті коштує 375 доларів, і в її плані зниження ціни склало 125 доларів.

Realme X2 Pro на даний момент залишається дуже доступним смартфоном, оскільки до цих пір майже немає настільки дешевих смартфонів на Snapdragon 855+ або інший флагманської платформі. Крім нього, в Realme X2 Pro встановлений AMOLED-дисплей, частота якого становить 90 Гц, максимальна яскравість – 1000 ніт, а також є підтримка розширеного динамічного діапазону. Смартфон оснащений основний квадрокамерой з головним модулем на 64 МП, є можливість запису відео 4К при 60 кадрів в секунду.

З інших фішок варто відзначити дактилоскопічний сенсор, вбудований в дисплей. Об’єм акумулятора становить 4000 мАг, є підтримка швидкої зарядки SuperVOOC потужністю 50W, яка дозволяє зарядити смартфон за трохи більше, ніж півгодини. Є також миниджек 3.5 міліметрів, NFC для безконтактних платежів, Android 10 з оболонкою Realme UI, а також два динаміка.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.