Google випускає фірмову приставку Android TV

У мережі з’явилися нові рендери приставки для телевізора під кодовою назвою “Sabrina” виробництва компанії Google. Даний девайс схожий на Chromecast, але він буде абсолютно самостійним, на відміну від Chromecast.

Зараз з’явилося дуже багато інформації про даний девайс. Дана телевізонная приставка отримає чотирьохядерний платформу Amlogic S905X2, в якій використовується графічний адаптер Mali-G31MP2. У парі з даною платформою буде 2 ГБ оперативної пам’яті, а об’єм внутрішньої пам’яті поки невідомий. У приставки буде підтримка Wi-Fi 5, Bluetooth 4.1, HDR10, HLG і Dolby Vision. З даної телевізійної приставкою в комплекті буде пульт з підтримкою голосового управління.

Варто також відзначити наявність режиму “Auto Low Latency Mode”, що можна перевести, як “автоматичний режим малих затримок”. Ця функція вперше з’явилася тільки після виходу HDMI версії 2.1, і на даний момент вона підтримується дуже малою кількістю телевізорів. Швидше за все, цю функцію компанія Google буде використовувати для Google Stadia.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.