Знайдена нова можливість переглядати YouTube без реклами

Всі люблять дивитися відеоролики на YouTube, але мало хто любить рекламу, яка програється як перед відео, так і на його протязі. Переглядати відеоролики без реклами офіційно можуть тільки користувачі, які щомісяця сплачують компанії за підписку YouTube Premium, або ті, хто використовують адблокі, альтернативні клієнти і подібні рішення.

На даний момент з’явилося нове рішення, яке дозволяє позбутися від реклами під час перегляду YouTube. Про нього розповіли на Reddit, де вперше і з’явилася інформація про просте і дієвий спосіб відключити рекламу на даному відеохостингу. Для цього потрібно всього лише додати “крапку” в URL-адресу сторінки, на якій ви переглядаєте відеоролик. Цю саму крапку треба додавати після домену – після “com” перед “/” в адресному рядку.

Це досить простий, дивовижний, і, що найголовніше – дієвий спосіб відключити рекламу, включаючи ту, яка з’являється безпосередньо під час перегляду відеоролика. Даний метод до сих пір працює як на мобільних пристроях, так і на ПК, але на смартфонах для цього треба включити версію YouTube для робочого столу.

Що цікаво, ця публікація з’явилася на Reddit і набрала більше п’яти тисяч лайків і більше п’яти сотень коментарів. Безумовно, про даному способі розповіли вже стільки разів і сама публікація виявилася настільки популярною, що вона буде закрита найближчого часу, але поки невідомо, коли саме.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.