Продавець в Amazon «злив» ціну на PlayStation 5

Минулий днями презентація ігрової консолі PlayStation 5 нарешті розкрила подробиці в частині дизайну, проте не дала відповідей на більш розбурхують питання – вартість і дата виходу. Кілька додали інтриги користувачі Reddit, що виявили в продажу на Amazon PlayStation 5. На новинку встановлено цінник в 599 англійських фунтів, але довіряти йому на 100% все ж поки не варто.

Не викликає сумнів той факт, що за прогнози стосовно вартості ігрової приставки PlayStation 5 є широке безліч. При цьому, деякі інформатори називають суму в 500 доларів, інші запевняють, що за неї попросять понад 1 000. Безпосередньо сама пропозиція на Amazon змушує засумніватися і з інших причин.

Недивлячись на те, що продавець пропонує купити PlayStation 5 в трьох модифікаціях, з обсягами пам’яті 500 ГБ, 1 ТБ і 2 ТБ, ціна незмінна – 599 фунтів. Ряд фахівців пояснюють це тим, що ціна вказана лише за базову версію. Очевидно, що розставить всі крапки над i лише день релізу PS 5 або офіційні дані.

Крім цього, користувачі Reddit пригадали поява в продажу пару місяців назад на Amazon PC-версій таких ігор, як The Last of Us Part II, God of War, Days Gone, Persona 5 Royal та інших. Відомо, що зазначені проекти ексклюзивні і вийдуть тільки для PlayStation 5. Коли про існування PC-версій даних ігор задали питання представнику Sony, він назвав це фейком. В результаті чого з Amazon зникли подібні лоти. Можливо, що і продаж нової PS 5 за 599 фунтів – це чийсь жарт або підступи шахраїв.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.