Офіційно анонсований електровелосипед, здатний проїхати 300 кілометрів на одному заряді

Український бренд Delfast презентував електробайк, який назвали “Top 3.0”. Даний велосипед отримав двигун-концентратор, потужність якого становить 5000W, максимальний крутний момент становить 182 і дозволяє досягти швидкості 80 кілометрів на годину. Особливо все були здивовані запасом ходу даного електровелосипеда.

У електробайка є два акумулятора об’ємом 3.5 кВт / ч, які дозволяють йому проїхати трохи більше трьохсот кілометрів на одному заряді. Проте, цей результат був отриманий під час випробувань, тому в реальних сценаріях він буде на рівні приблизно 200 кілометрів, що все одно дуже навіть непогано.

У плані дизайну Delfast Top 3.0 набагато більш наближений до класичного електровелосипеду, ніж до мотоциклу. У нього є педалі, які прийнято вважати характерними для гірських велосипедів, сидіння і кермо. Для гальмування використовуються дискові гідравлічні гальма, байк оснащений карбонової трансмісссіей Gates, фарою, у якій є можливість регулювати світло і кольоровим дисплеєм. Рама електробайка зроблена в стилі ендуро.

Даний електробайк важить 69.9 кг, через що користувач повинен важити не більше 135 кг. Виробництво почнеться вже в кінці літа поточного року, а коштувати Top 3.0 на старті продажів буде 6799 $, що явно не можна назвати дешевою ціною, але і можливості у нього явно незвичайні.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.