У WhatsApp почалося тестування довгоочікуваної функції

На даний момент команда розробників WhatsApp тестує можливість, яку користувачі мессенджера чекали вже багато років. Так, ви вже вгадали – тепер у користувачів буде можливість мати доступ до одного аккаунту ні з одного, а відразу з декількох девайсів.

Про даних нововведення розповів ресурс WABetaInfo. Джерело розповіло про те, що в WhatsApp можна буде одночасно входити з 4 девайсів. Зараз функцію розробляють, і вона на даний момент тестується, а незабаром почнеться бета-тест. Проте, терміни виходу нової фішки на даний момент невідомі.

Про цю функцію розробників просили ще з моменту появи даного мессенджера в 2009-му році. Проблема в тому, що до цих пір не передбачили можливість синхронізації між декількома девайсами, на яких встановлено WhatsApp. Дуже велика проблема даного мессенджера полягає в тому, що не можна увійти в один акаунт з більш, ніж одного девайса. Версія для десктопних операційних систем працює лише в режимі так званого “дзеркала”, в якому для використання потрібно запустити додаток і на основному девайсе, на якому ви ввійшли в обліковий запис.

У WhatsApp в найближчому часі повинні з’явиться і інші корисні функції, серед яких нові «фішки» для пошуку: за датою, інформації в Мережі, а також покращений інструментарій для менеджінга пам’яті, покращене сортування фотографій в чаті за датою, розміром і т.д. Дані функції на даний момент не з’явилися у відкритих бетах WhatsApp для різних ОС, але в найближчому часі вони повинні там з’явиться.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.