Xiaomi спільно з американською компанією випустила копію Apple Watch

Якщо ви не чули про TIMEX, то напевно ви не є шанувальником американських годин, адже історія компанії налічує більше 150 років. Фахівці нерідко називають годинник даного виробника «американської Швейцарією», що явно натякає про високу якість. З метою підтримки сучасних потреб ринку, TIMEX виробляють ще й «розумні» годинник. Про останній поповнення модельного ряду TIMEX ми і розповімо далі.

Отже, з недавнього часу можна купити Metropolitan R і Metropolitan S, у виробництві яких взяли участь інженери HuaMI. За фактом, новинки TIMEX – аналоги Amazfit GTR і Amazfit GTS. Тобто, вони також вражають часом автономної роботи – до 14 днів. Крім цього, в обох моделях є трекер активності, датчик зчитування серцевого ритму, функція моніторингу сну і багато іншого. TIMEX Metropolitan підтримує взаємозв’язок з системами iOS і Android. Тим, хто віддає перевагу різноманітність в циферблатах, буде приємна можливість вибору з 20 варіантів.

Що стосується зовнішності, смарт-годинник Metropolitan S багатьом нагадують Apple Watch. Модель Metropolitan R виконана в класичному стилі, з двома функціональними кнопками. Матриця дисплея обох годин – OLED; матеріал корпусу – метал. Купити Metropolitan S і R випаде виключно в США і Канаді, за ціною 179 доларів. Про поставки за рубежі Північної Америки поки не повідомляється.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.