Абонентам Vodafone доступний унікальний бонус від Google

Період самоізоляції добігає кінця, а компанія Vodafone саме зараз приготувала дуже цікава пропозиція для своїх абонентів. Що цікаво, в рамках цієї пропозиції абоненти отримають подарунок від компанії Google.

Зараз оператор мобільного зв’язку Vodafone, якої полягає в так званій “великій трійці” мобільних операторів України, приготував дуже цікавий подарунок у місці з Google – користувачі можуть отримувати безлімітний доступ до YouTube, який в результаті не буде йти в загальний підрахунок мобільного трафіку. Дана акційна пропозиція має назву “YouTube без перерв”, але в її рамках користувач отримує не тільки безліміт. Крім можливості переглядати YouTube без обмежень, користувачеві буде надаватися YouTube Premium аж на чотири місяці. Дана акційна пропозиція починає діяти відразу після підключення популярної послуги Video PASS, в якій є безліміт і на інші відеосервіси.

Дана акційна пропозиція почало діяти ще на початку поточного місяця. Його можна підключити аж до тридцятого вересня поточного року, а діяти воно буде чотири місяці після підключення. Після початку дії ви отримаєте SMS, в якому буде вказано, що і YouTube Premium, і Vodafone Video PASS почне діяти на платній основі відповідно до з вашим тарифом.

Варто також відзначити, що Video PASS працює тільки в тому випадку, якщо ви використовуєте офіційне мобільний додаток YouTube. Не тарифікується тільки відеоконтент, а ось по підкастів, Стрім, сторонньої рекламі немає ніякої гарантії, тому варто все ж мати на рахунку додаткові гігабайти мобільного трафіку.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.