Перший відео огляд Xiaomi Mi Band 5

Сьогодні, 11 червня 2020 року, на території Китаю відбулася велика презентація, в ході якої китайська корпорація Xiaomi офіційно представила громадськості свій новий спортивний браслет наступного покоління під назвою Mi Band 5, оснащений за останнім словом техніки і технологій. Він отримав безліч важливих переваг, якими даний фітнес-трекер виявиться здатний всіх приємно порадувати. Всі чутки, які ходили про це браслеті, підтвердилися, тому що він отримав не тільки великий кольоровий екран, але ще і безліч нових датчиків і сенсорів. Так, наприклад, тепер частота серцевого ритму підраховується з точністю, яка на 50% вище ніж у моделі Mi Band 4, а якість сну визначається з точністю на 40% вище, ніж раніше. Це дуже великий стрибок вперед.

Щоб новенький фітнес-трекер максимально точно зчитував всі дані, в нього встановили інфрачервоний зчитувач, однак він встановлений тільки в версію спортивного браслет з чіпом NFC, яка коштуватиме трохи більше, і це ще один привід купити саме її. У програмне забезпечення цього спортивного браслета вбудована підтримка 11 видів спорту, в число яких входять йога, їзда на велосипеді, біг, спортивна ходьба і деякі інші. За рахунок спеціального датчика, що визначає кількість кисню в крові, гаджет дозволяє допомагати з жіночим здоров’ям. Браслет Xiaomi Mi Band 5, будучи вкрай просунутим за сукупністю якостей, снащени 1,1-дюймовим OLED-екраном з роздільною здатністю 294 на 126 пікселів, а володіє він яскравістю 450 ніт і колірним охопленням 16 біт.

У іншому, даний наручний гаджет включає в себе 512 КБ оперативної і 16 МБ вбудованої флеш-пам’яті, акумуляторну батарею ємністю 125 мАг з підтримкою технології прискореної підзарядки, модуль Bluetooth 5.0 LE для підключення до смартфонів на базі операційних систем Android 5.0 і iOS 10, а також новіших. Крім іншого цього, новинка здатна похвалитися магнітної зарядкою, яка просто приклацує до тильної частини трекера, і при цьому отримувати його з ремінця не потрібно. Важить пристрій в особі Xiaomi Mi Band 5 всього-на-всього 12 грамів, тоді як його розміри складають 47,2 x 18,5 x 12,4 мм, тобто займає браслет дуже мало місця, а за рахунок невеликої ваги він практично зовсім не відчувається на руці.

 

На вибір покупцям пропонують чорну, зелену, жовту і червону, бежеву, коричневу, темно-синю, рожеву і перламутрову забарвлення, однак в майбутньому в продаж можуть надійти ремінці та інших кольорів. Новенький фітнес-трекер доступний у версії з чипом NFC, яка обходиться в 229 юанів (950 гривень), тоді як звичайна модель без цього самого інтерфейсу обходиться в 189 юанів (750 гривень). Так, новенький трекер став дорожче моделі попереднього покоління, але він став краще в усіх аспектах, в тому числі по частині зовнішнього вигляду. Офіційні продажі Xiaomi Mi Band 5 почнуться в Китаї вже 18 червня 2020 року, однак на старті продажів буде доступна виключно чорна версія, тоді як кольорові ремінці обіцяють випустити в кінці цього місяця, тобто червня.


Коли Xiaomi Mi Band 5 презентуватимуть в Україні, тобто на міжнародному ринку поки що невідомо, тому що ніяких подробиць з цього приводу не розкривається. Найімовірніше, з досвіду минулих років, це станеться вже в кінці червня або в першій половині липня, проте цінник у новинки може виявитися вдвічі вищим, ніж в Китаї. Раніше стало відомо про те, що китайська корпорація Xiaomi випустила розумні годинник Amazfit BIP Lite 1S, що працюють 30 днів без підзарядки.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.