Redmi представила роутер з Wi-Fi 6 вартістю 800 гривень

Компанія Redmi відома своїми доступними пристроями, але в їх число входять не тільки смартфони, телевізори, ноутбуки, але і пристрої на кшталт роутерів. Зараз компанія випустила новий роутер, який став першим подібним пристроєм компанії з підтримкою Wi-Fi 6, при цьому він ще і дуже дешевий, якщо порівнювати з конкурентами.

Особливості
Крім того, що він дуже продуктивний і підтримує найновіший стандарт Wi-Fi 6, є також NPU-блок для більш швидкої роботи. У новинки є чотири антени для забезпечення високої швидкості. Компанія заявила максимальну швидкість в 1775 Mbit / s. Для розуміння того, наскільки це швидко, найкраще підійде заяву самої компанії Redmi – вона запевняє, що для завантаження фільму в Full HD треба всього вісім секунд.

Redmi AX5 працює чіпсеті Qualcomm з частотою 1.2 ГГц і техпроцесом 14 нм. З фішок роутера варто відзначити підтримку технологій, завдяки яким він може роздавати інтернет спільно з іншими роутерами Xiaomi, у яких також є підтримка Wi-Fi 6.

До Redmi AX5 можна одночасно підключити 128 пристроїв, що вистачить не те що для будинку, але і для невеликого публічного закладу. Роутер можна налаштувати через додаток для смартфона, або за допомогою веб-інтерфейсу

Вартість новинки в Китаї всього за 32 $, що є дуже вигідною ціною, враховуючи його можливості.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.