Sony планує обрушити ціну PlayStation 4 в два рази, до критичного мінімуму

З кожним днем ​​все більше людей бачать сенс в тому, щоб так і зовсім взагалі використовувати будь-які електронні пристрої. Особливо великий інтерес викликають ігрові консолі, тому що вони являють собою вкрай простий і зручний засіб для гри у відеоігри. Найбільш популярною і відомою ігровою приставкою зараз на ринку є Sony PlayStation 4, а вийшла вона ще в 2013 році, тобто в самому кінці цього року. З тих пір, як можна легко підрахувати, пройшло вже майже сім років, і за такий термін вона звичайно ж вкрай сильно застаріла, в повній мірі втративши свою колишню привабливість. Дана консоль, навіть не дивлячись на всі свої переваги і особливості, вже дуже сильно застаріла, тому інтерес покупців до неї стрімко падає.

Тим часом, компанія-виробник продовжує вдавати, ніби PS4 абсолютно не застаріла, тому що вона до цих пір продає її за приблизно такою ж ціною, за якою її реалізували ще на старті продажів. Так, купити цю ігрову приставку в магазинах, в середньому по всьому світу, пропонують близько $ 400, тобто обходиться вона у вкрай велику суму грошей за сучасними мірками. Очевидно, що за сім років присутності в продажу PlayStation 4 стала в рази дешевше за частиною собівартості, проте компанія Sony намагається не надавати цьому ніякого значення. Оскільки все більше людей розуміють, що ця консоль навіть і близько вже не коштує таких грошей, які за неї просять, вона вважала за необхідне зробити те, чого зовсім точно ніхто навіть і близько не очікував.

Як повідомив відомий галузевої інсайдер Майкл Пактер, ігрова приставка PlayStation 4 вже зовсім скоро завалиться в ціні в два рази, тобто до критичного мінімуму. В такому випадку, після такої події, всі бажаючі зможуть купити PS4 всього-на-всього за $ 200, тобто на набагато більш вигідних і привабливих умовах, ніж будь-коли раніше до цього самого моменту. Така подія, якщо воно насправді трапиться вже в недалекому майбутньому, гарантовано призведе до того, що попит на цю консоль дуже сильно зросте, тобто, простіше кажучи, максимально широке коло людей захоче зробити її покупку, виклавши за неї вдвічі більше, ніж в будь-який інший час раніше. Дешевше також повинні будуть стати різні аксесуари і відеоігри для неї.

Зниження вартості даної консолі гарантовано всіх дуже сильно порадує, що, в свою чергу, абсолютно точно позитивно позначиться на її привабливості. В даний час для PS4 доступні понад півтори тисячі приголомшливих відеоігор, серед яких кілька десятків унікальних ексклюзивних проектів, пройти які на будь-яких інших моделях приставок жодним чином не представляється можливим. Ігрова приставка PlayStation 4, поза будь-якими сумнівами, зможе залишатися актуальною щонайменше до кінця 2021 роки, якщо вже незабаром японська корпорація Sony насправді зробить її вдвічі більш доступною, ніж раніше. Така подія гарантовано всіх дуже сильно порадує, тому залишається вірити в те, що інсайдер повідомив достовірні відомості.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.