Анонсовані телевізори з Android TV та голосовим управлінням всього за 3400 гривень

Думаю, багатьом знайомий бренд TCL, який є одним з найбільших виробників телевізорів у світі. Зараз компанія представила дві моделі розумних телевізорів діагоналлю 32 і 40 дюймів з операційною системою Android TV.

Особливості
Першою моделлю став TCL Class 3-Series, який має діагональ 31.5 дюйма і HD-дозвіл. У даній моделі немає підтримки HDR, що ні дивно, якщо враховувати його цінник. Є два порти HDMI, Wi-Fi, Bluetooth, USB 2.0 і Ethernet. Сумарна потужність динаміків становить 10 Вт, є підтримка Dolby Digital.

Анонсовано Android TV-телевізор з Google Assistant за ціною 130 $ У другій моделі діагональ 39.5 дюймів, а її роздільна здатність становить Full HD. Сумарна потужність динаміків в цій моделі складає вже 16 Вт, підтримується технологія Dolby DIgital Plus. Дана модель отримала ті ж роз’єми, що і перша.

Обидві моделі мають пульти, в яких є окрема кнопка для виклику голосового помічника Google Assistant, а також кнопки для швидкого запуску додатків Netflix і YouTube. Підтримується також голосове управління.

Молодша модель коштує 130 доларів, а старша – 200 доларів, і ці ціни виглядають досить непогано на тлі конкурентних рішень. До покупки більше варто розглядати другу, старшу модель, оскільки зараз дозвіл HD можна назвати задовольняє.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.