Як отримати 120 Гб безкоштовного 4G від Lifecell

Можливо, вам давно хотілося обзавестися новим смартфоном, але “той самий момент” якось не приходив, і ви постійно відкладали рішення про покупку. Якщо для вас новий смартфон потрібен в першу чергу для веб-серфінгу, то, швидше за все, цей момент настав.

Оператор мобільного зв’язку Lifecell, який входять в так звану “велику трійку” українських операторів, пропонує досить цікаве акційна пропозиція, в рамках якого ви зможете отримати 120 Гб 4G-інтернету, просто купивши одну з моделей, на які поширюється дія даної акційної пропозиції. Це три смартфона компанії Samsung: Galaxy A01, A51 і A30s. Це три смартфона з різних цінових сегментів, тому кожен зможе вибрати щось під свій бюджет.

Після того, як ви купили якийсь із цих смартфонів, потрібно встановити SIM-карту Lifecell в нього і активувати її. Далі ввести комбінацію * 789 #, вибрати “Участь в акції” і після чого в USSD-меню вибрати “Підключити”. Варто також відзначити, що участь в акції коштує 1 гривню, тому під час активації на рахунку вона повинна бути. Скористатися цією пропозицією можна до кінця 2020-го року. Після схвалення вашого участь в даній акції, ви будете отримувати щомісяця 10 Гб мобільного трафіку щомісяця.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.