Vodafone вимагає гроші за безкоштовну послугу

Як правило, мобільні оператори України в своїх тарифних планах намагаються догодити абонентам великою кількістю послуг, що входять у вартість. Якщо їх багато, і ціна пакета прийнятна, то популярність практично забезпечена. Компанія Vodafone приваблює клієнтів якраз таки найдешевшими пропозиціями, але за кількістю передплачених послуг не все так однозначно. Роблячи вибір на користь Vodafone, вас чекає неприємний сюрприз.

Представник «великої трійки» славиться тарифними планами з безлімітним інтернетом, яким не можна поділитися з іншими. При спробі використовувати свій гаджет в якості Wi-Fi модему, відкривається «друге дно» дешевих пакетів Vodafone – за цю послугу доведеться платити окремо. Варто зауважити, що конкуренти в цьому плані не обмежують своїх абонентів.

Користувачі Vodafone вже давно цю ситуацію обурено обговорюють, але нічого не змінилося. Послугу «Роздача інтернету на місяць» необхідно активувати в SuperNet Unlim, Unlim 3G і Unlim 3G Plus. Підключення здійснюється введенням * 811 * 8 #. За це з вашого рахунку знімуть 50 грн. Перевірити поточний стан можна кодом * 811 * 7 #, а відключити, набравши в номеронабирачі * 811 * 9 #. До речі, продовження послуги відбувається автоматично. Так що, якщо ви хочете роздавати інтернет на протязі одного місяця, то не забудьте деактивувати послугу.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.