З’явилися дані про система охолодження Sony PlayStation 5

Якщо раніше були сумніви щодо того, що нове покоління PlayStation буде грітися під час гри через використання досить потужного заліза, то тепер дані сумніви розвіялися, оскільки компанія ретельно попрацювала над системою охолодження. Дана інформація, по суті, офіційна – ці зображення були в патентній заявці, яку компанія Sony оформила ще в кінці попереднього року.

Не варто хвилюватися за охолодження в PlayStation 5, оскільки компанія передбачила аж 6 вентиляторів, а також дуже великий радіатор, виконаний з алюмінію. Дизайн виконаний у формі літери “V”, і, як і безліч вентиляційних решіток, сприяє більш ефективному теплоотведенію. Тут ви швидко зображеннях ми можемо побачити, що блок живлення окремо виділений, що дозволило заощадити площа материнської плати.

Згідно з інформацією джерела, дана система охолодження буде використовуватися в девкітах, що буде корисно для розробників ігор для даної платформи, але ось комерційна версія буде простіше, оскільки перед релізом частоту компонентів знизять і їм не буде потрібна настільки потужна система охолодження. Але при цьому істотних змін дизайну не особливо варто чекати. Але ось якими будуть габарити готового до виробництва продукту, поки залишається загадкою.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.