Найоптимальніший тариф від Київстар в Україні

Найоптимальніший тариф від Київстар в Україні

Оператор «Київстар» займає лідируючу позицію на ринку мобільного зв’язку неспроста. Його пакети часто вигідніше пропозицій конкурентів, а зв’язок досить стабільна по всій Україні. Щоб не знижувати взяту планку, асортимент пропозицій компанії регулярно поповнюється новинками. Нещодавно «Київстар» випустив оптимальний тариф, де одним платежем в 200 грн ви отримаєте мобільний і домашній інтернет.

Так, новий тарифний план за вартістю не можна назвати наддоступний, але він привабливий загальним переліком передплачених послуг:

  • Спілкування всередині мережі традиційно безкоштовно
  • 120 хвилин щомісяця надається для дзвінків не тільки на номери інших операторів, а й для дзвінків за кордон (Чехія, Польща, Німеччина, Італія, Росія)
  • 12 ГБ трафіку є для використання в мобільному пристрої
  • Інтернет-трафік домашнього інтернету не обмежений

Не тарифікується пакетна передача даних в найбільш популярних додатках: соцмережі, месенджери, відеохостінги та інше.
Всі перераховані послуги – це тариф «Всі разом Базовий». Компанія «Київстар» на перші три місяці користування гарантує знижку 25%. Тобто, платити доведеться не 200, а 150 грн. Щоб підключитися до тарифу «Все разом Базовий», необхідно з мобільного зателефонувати за номером 477 * 1, де вам відповість оператор. Дотримуючись певних інструкцій, ви досягнете кінцевої мети – підключіться до двох тарифами в рамках одного пакету.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.