Компанія Motorola анонсувала нові бюджетні Moto G Fast і Moto E до 5000 гривень

Компанія Motorola анонсувала дві нові моделі – Moto G Fast і Moto E. Вони позиціонуються, як доступні рішення компанії для міжнародного ринку.

Moto G Fast
Старша модель, повинна запропонувати хорошу продуктивність за невисокою ціною, про що говорить і назва моделі. Новинка отримала чіпсет Snapdragon 665, 3 Гб оперативної пам’яті і 32 Гб вбудованої пам’яті невідомого стандарту. На передній панелі розміщений дисплей діагоналлю 6.4 дюйма з роздільною здатністю HD +, співвідношення сторін дисплея становить 19: 9.

Ззаду виробник розмістив основну потрійну камеру, що складається з головного сенсора на 16 МП, другого, ультрашірокого на 8 МП і сенсора для аналізу глибини сцени на 2 МП. Автономність також не повинна бути проблемою завдяки акумулятору на 4000 мАг – цього повинно вистачати на два дні роботи, враховуючи дозвіл дисплея і чіпсет. Є підтримка зарядки потужністю всього 10 Вт.

На даний модель Moto G Fast – найдоступніший смартфон в лінійці “G”, а обійдеться він в 199 доларів на старті продажів, який призначений на 12 червня, тобто смартфон буде доступний до придбання вже буквально через тиждень.

Moto E
Модель Moto E – це ще більш доступний пристрій, яке, відповідно, більш слабке в плані заліза. Новинка отримала дисплей з роздільною здатністю HD + діагоналлю 6.2 дюйма, співвідношення сторін також становить 19: 9. Варто відзначити, що в смартфоні використовується Snapdragon 632, який чомусь не став особливо популярним в бюджетних пристроях, при цьому є відносно новим. При цьому тут в парі з чіпсетом лише 2 Гб оперативної пам’яті, а внутрішньої – 32 Гб.

Акумулятор також значно слабший – всього лише 3550 мАг, чого вистачить приблизно на день активного використання. Смартфон отримав подвійну камеру 13 МП + 2 МП, а також фронтальну камеру на 5 МП.

Moto E на даний момент є однією з найбільш бюджетних смартфонів компанії Motorola, при цьому доступним до придбання він стане одночасно зі старшою моделлю. Рекомендована ціна становить 149 доларів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.