Всі власники PlayStation 4 захочуть обновитися до Sony PlayStation 5

Інтерес людей по всьому світу до відеоігор стрімко зростає, а відбувається все це з тієї простої причини, що все більше людей бачать сенс в тому, щоб проводити з їх допомогою вільний час, знаходячи подібний спосіб проведення дозвілля максимально цікавим у всіх відносинах. На радість всіх тих, хто хоче отримати абсолютно новий досвід від покупки будь-яких товарів, сталося те, чого багато хто давно чекали, тому що компанія Sony оголосила про те, що вже в кінці 2020 року всі бажаючі зможуть без праці і зайвих труднощів купити собі ігрову приставку наступного покоління, тобто PS5, оснащену за останнім словом техніки і технологій. Їй приписують цілу масу особливостей, якими вона абсолютно точно приємно здивує всіх тих, хто чекають її появи на полицях магазинів.

Повідомляється, що ця приставка має вкрай потужним процесором, доповнений який значним обсягом оперативної пам’яті і, крім того, ще й неймовірно продуктивною графічною картою. Така зв’язка дозволяє ігровій приставці Sony PlayStation 5 запускати гри в дозволі 4K Ultra HD (3840 на 2160 пікселів) при частоті 60 кадрів в секунду, причому геймери також можуть розраховувати на підтримку апаратної системи трасування променів на базі архітектури AMD RDNA 2, тому всі покупці новенької консолі отримають доступ до всіх особливостей і переваг, які вона в собі містить. Також новинка отримає флеш-пам’ять останнього покоління зі швидкістю передачі даних понад 2000 МБ / с, тобто дуже і дуже швидку, тому всі дані, ігри та програми, зможуть запускатися миттєво.

Проте, буде в новенькій ігрової приставки, крім топового «заліза», і дещо ще, що гарантовано дуже приємно порадує всіх користувачів. Так, зокрема, вона отримає підтримку всіх доступних зараз на ринку ігор для PS4, тобто, іншими словами, консоль Sony PlayStation 5 отримає зворотну сумісність абсолютно зі всіма відеоіграми, які зараз, в даний час, доступні для цієї ігрової приставки нинішнього покоління. Таких сумарно понад 1500, а випущені вони були за практично цілих сім років перебування PlayStation 4 в продажу. Вкрай важливо, що доплачувати гроші за такого роду можливості абсолютно точно гарантовано не доведеться, що, в свою чергу, є дуже і дуже великим плюсом, адже за рахунок цього не буде потрібно нести додаткові витрати.

Якщо якась гра доступна у версії на оптичному накопичувачі, вона також буде в повній мірі сумісна з PS5, а все цифрові копії ігор можна буде без зайвих труднощів завантажити з магазину PS Store, зробивши це безкоштовно, якщо раніше вона була куплена. За рахунок такої особливості, що всім напевно очевидно, користувачі новенької ігрової приставки Sony PlayStation 5 зможуть легко і просто грати як в старі відеоігри, так і в будь-які нові, які будуть випускатися для неї протягом усього життєвого циклу консолі. Залишилося тільки дочекатися, коли новинка нарешті надійде в продаж, що має статися вже в грудні 2020 року, а продаватися вона буде за приблизно $ 650 , однак точних даних про ціну приставки поки що ще немає.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.