Vodafone перезапустив пакет Vodafone TV «Оптимальний» без підвищення абонплати

Оператор мобільного зв’язку Vodafone Україна перезапустив пакет «Оптимальний» в рамках послуги Vodafone TV. Тепер в ньому представлений каталог Amediateka c серіалами і фільмами від HBO, СBS, Showtime, Starz, Sony. Також в пакеті «Оптимальний» є понад 190 телеканалів, включаючи FOX, канали групи Viasat і спортивний канал Setanta.

Вартість пакета залишилася колишньою – 109 грн на 30 днів. При цьому в пакет увійшли такі фільми і серіали з каталогу Amediateka, як «Гра престолів», «Світ Дикого Заходу», «Ейфорія», «Чорнобиль», «Новий Папа», «Секс у великому місті».

Для активації пакету «Оптимальний» необхідно відправити безкоштовне SMS з текстом «1» на номер 30044. Один аккаунт Vodafone TV можна використовувати на 5 різних пристроях. Якщо ви використовуєте програму абонент не платить за інтернет-трафік і не витрачаєте пакетні мегабайти.

Перегляд Vodafone TV доступний на будь-якому пристрої: мобільних пристроях і планшетах з будь-якої ОС, телевізорах Smart TV (Samsung і LG), домашніх комп’ютерах і ноутбуках через спеціально адаптований портал tv.vodafone.

Додаток Vodafone TV можна встановити на смартфон або планшет з магазинів додатків Google Play (для Android) і App Store (для iOS), на телевізори Smart TV з магазинів додатків Samsung Smart Hub (для Samsung) і LG Smart World (для LG).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.