Новий годинник Xiaomi дивує автономністю і можливостями

Буквально сьогодні компанія Xiaomi випустила смарт-годинник Haylou на своїй краудфандінговой платформі Youpin, і дані годинник вийшли насправді цікавими, оскільки пропонують датчик серцебиття, металевий корпус і автономність 30 днів за дуже доступною ціною.

Особливості
Смарт-годинник Haylou LSO4 Solar виконані в мінімалістичному дизайні. Годинник оснащений дисплеєм TFT діагоналлю 1.28 дюймів з роздільною здатністю 240 х 240 пікселів.

Корпус годинника виконаний з металу, а ремінець – з силікону, завдяки чому годинник повинні бути дуже зручними при використанні протягом довгого періоду часу.

Годинник має вбудований датчик серцебиття, який дозволяє моніторити пульс користувача 24 години на добу. Це дозволяє розпізнавати різні проблеми з серцем, а також радити користувачеві вправи для поліпшення стану здоров’я. В смарт-годинах також є 12 різних спортивних режимів, що відчутно більше, ніж в торішньої моделі LS01.

Дані смарт-годинник захищений за стандартом IP68 від вологи і пилу, завдяки чому їм не страшні бризки, дощ і взагалі будь-який потрапляння прісної води. Девайс може працювати до 30 днів в режимі очікування, в той час як минула версія LS01 могла працювати лише 14 днів.

Ціна
Дані смарт-годинник вже доступні до покупки за ціною 25 доларів, і це більш ніж адекватний цінник за даний перелік характеристик і дизайн.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.