Nokia випустила доступний 43-дюймовий телевізор з 4K і Smart TV

Як і очікувалося раніше, Nokia випустила новий телевізор на індійському ринку. Компанія презентувала Nokia 43 “4K LED Smart Android TV, який буде доступний на Flipkart.

Подробиці

Розумний телевізор виходить в діагоналі 43 дюйма з роздільною здатністю 4K Ultra HD. Рамки навколо дисплея досить тонкі, що зроблено через тренда на Безрамковий. Завдяки цьому у користувачів буде можливість насолоджуватися контентом, не звертаючи уваги на рамки.

Телевізор також підтримує технологію MEMC, широку гаму кольорів і Dolby Vision. У плані аудіо він також непоганий – сумарна потужність динаміків становить 24W, є підтримка DTS TruSurround, Dolby Audio, а також Nokia заявляє, що аудіосистема розроблялася спільно з JBL, щоб запропонувати більш глибокі баси.

Nokia 43 “4K LED Smart Android TV працює на чотирьохядерному чіпсеті PureX з частотою 1 ГГц, а за графіком відповідає Mali 450 MP4. Крім Android 9 TV, прямо в пульті є інтеграція Google Assistant. Також є вбудований Chromecast і Google Play, завдяки якому можна завантажувати додатки на телевізор, як на смартфон (але варто зауважити, що під телевізор оптимізовані далеко не всі програми). До стандартів підключення все теж в порядку – є Wi-Fi 802.11 a / b / g / n, Bluetooth 5.0, три HDMI, один USB-A 3.0, один USB-C 3.0 і Ethernet.

Nokia 43 4K LED Smart Android TV варто 424 долара на ринку Індії і буде доступний до придбання вже 8-го червня в магазині Flipkart. Після закінчення акційної пропозиції телевізор буде коштувати 708 доларів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.