Що пропонує Lifecell в новому елітному тарифі Platinum

Ми досить рідко знайомимо читачів з VIP-тарифами мобільних операторів України, що не справедливо по відношенню до тих, хто витрачає на зв’язок великі суми. Сьогодні інформаційний потік в цьому плані буде трішки зрівняний. Зокрема, розповімо про тарифи компанії Lifecell, абоненти якого «нагороджені ярликом» Premium.

Отже, з категорії VIP оператора Vodafone ми представляємо вам три тарифні плани. «Платинум» та «Платинум плюс» тарифікуються по системі передоплати, а «Платинум Контракт» оформляється підписанням договору.

Щоб стати власником «Платинум» потрібно купити універсальну SIM-карту, потім повідомити про бажання активувати VIP-тариф консультанту в магазині або в службі підтримки. Є й інший шлях. Якщо ви вже підключені до Lifecell, і ваші щомісячні витрати понад 200 грн, просто повідомте про бажання перейти на тариф представникам Vodafone. При витратах понад 300 грн можна підключити номер до пакету «Платинум плюс».

Оформлення аналогічного тарифу на контрактній основі передбачає відвідування магазину Lifecell з паспортом. Консультант складе договір і видасть відповідну SIM-карту. Якщо ви вже є контрактним абонентом Lifecell, цей процес спрощується. Ходити нікуди не потрібно, потрібно лише виявити бажання про зміну тарифу оператору.

Що пропонує новий тариф Lifecell для еліти – PLATINUMВне залежності від типу тарифу «Платинум» (контракт або передоплата), в нього входить 30 ГБ інтернет трафіку, а також 2 500 хвилин на дзвінки по всій Україні. Нетарифіковане користування популярними соцмережами також додається. Крім цього, вам будуть надходити унікальні пропозиції у вигляді акцій і знижок. Що стосується контрактного «Платинум», його плюси типові для подібних пакетів – оплата рахунку по частинах, прив’язка до одного рахунку декількох номерів.

Плюс до всього, абоненти «Платинум» не чекають довго відповіді оператора, мають пріоритет у вирішенні проблем, отримують цікаві партнерські пропозиції і багато іншого. Підключення до «Платинум плюс» ще й користуються послугами виїзної команди, змінюють SIM-карту і створюють її копію безкоштовно.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.