Рейтинг найпотужніших доступних і флагманських смартфонів

Всім відомий бенчмарк AnTuTu, який раз на місяць публікує перелік найпотужніших девайсів з різних цінових сегментів, поділився списком найпродуктивніших Android-смартфонів за минулий місяць. У список, що цікаво, потрапили смартфони тільки на флагманському чіпсеті Qualcomm Snapdragon 865. Але ось другий топ, який стосується вже найпотужніших пристроїв среднебюджетной класу, набагато цікавіший в плані кількості різних платформ.

Флагмани
Перші місця флагманського топа все ще займає компанія Oppo, флагманські пристрої якої займають перше і друге місця рейтингу – йдеться про модельну лінійку Find X2. На третьому місці розмістився Xiaomi Mi 10 Pro, який не особливо відірвався від Oppo Find X2.

На четвертому місці також смартфон компанії Oppo – мова йде про нещодавно вийшла моделі Ace. Після неї, що цікаво, досить доступний смартфон Vivo iQOO Neo. Далі у нас ще доступний смартфон, але вже від Redmi – мова йде про моделі K30 Pro (вона ж Poco F2 Pro на міжнародному ринку). Сьоме місце зайняв ще один доступний флагман Vivo iQOO 3. Далі у нас два доступних швидких флагмана – Realme X50 Pro і OnePlus 8 Pro, а після них, на останньому місці розмістився Vivo NEX 3S 5G.

Середній сегмент
Тепер варто розповісти про найпотужніших среднебюджетних девайсах. Перше місце займає Oppo Reno3 5G, що працює, що цікаво, на чіпсеті MediaTek Dimensity 1000L. Як можна побачити, тут все не так одноманітно, як в топі флагманських пристроїв. Друге місце зайняв Honor 30, а третє – Huawei Nova 7, – і той, і інший смартфон працює на новому субфлагманском чіпсеті Kirin 985. Далі розмістився Honor 30S, Honor X10 і Huawei Nova 7 SE – всі три апарати працюють на субфлагманском чіпсеті Kirin 820 5G, який є молодшою ​​версією Kirin 985.

Що дуже цікаво і досить несподівано, смартфон на Qualcomm Snapdragon 765G посідає лише сьоме місце – ним став Oppo Reno3 Pro 5G. Так, і таке буває – Pro-версія виявилася відчутно слабшою від звичайної, яка вийшла на MediaTek. Далі взагалі йдуть моделі Vivo S6 5G і X30 5G, які працюють на чіпсеті Exynos 980, і тільки після них розмістився ще один смартфон на чіпсеті Qualcomm – Redmi K30 5G, що отримав чіпсет Snapdragon 765G.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.