Ноутбуки RedmiBook з процесорами Ryzen надійшли в продаж від 13000 грн

Нещодавно презентовані брендом Redmi ноутбуки, які базуються на AMD Ryzen 4000-ої серії, почали продаватися на ринку Китаю.

Подробиці

Тут не будемо в подробицях розповідати про характеристики ноутбуків, але ось про ціни варто розповісти. Якщо під час презентації нам розкрили цінники лише деяких версій, то тепер відома ціна всіх.

Почнемо з версії RedmiBook 13. Стартова конфігурація з Ryzen 5 4500U, 8 Гб оперативної пам’яті і 512 ГБ постійної памяті коштує 490 доларів. Додати ще 8 Гб оперативної пам’яті коштує 40 доларів, а ось уже версія з в два рази більшою кількістю оперативки і два рази більшим об’ємом внутрішньої пам’яті і Ryzen 7 4700U обійдеться в 630 $.

RedmiBook 14 другого покоління з AMD Ryzen коштує ту ж суму за стартову версію, що і RedmiBook на 13 дюймів, при цьому конфігурація у нього точно така ж. Додати 8 Гб оперативної пам’яті буде коштувати 30 $, а топова версія з великим об’ємом пам’яті, Ryzen 7 4700U, але таким же об’ємом SSD буде коштувати 600 $.

І тепер про, на мою думку, найцікавіше – RedmiBook 16, який покликаний стати професійним рішенням з доступним цінником, і, мушу сказати, йому це вдається. За стартову версію, яка збігається за всіма параметрами зі стартовими версіями двох попередніх ноутбуків, просять 505 $, а старша з подвоєним об’ємом ОЗУ і Ryzen 7 4700U коштує 600 доларів.

Варто також відзначити, що такі цінники у ноутбуків через те, що це перші партії. У майбутніх партіях цінники будуть вище на суму до 42 доларів, що, насправді, не особливо більше, але якщо стоїть мета максимальної економії, варто задуматися про покупку RedmiBook саме зараз.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.