Vodafone надасть безплатний доступ до YouTube Premium

З 1 червня мобільний оператор Vodafone для своїх абонентів запустив нову акцію, яка надає преміум-доступ до відеохостингу YouTube на чотири місяці.

Подробиці

Як повідомляє компанія «Vodafone Україна», це сталося в результаті підписання угоди про співпрацю двох брендів. Підписка активується при підключенні послуги Video PASS автоматично. До речі, крім нетарифікованого інтернет трафіку з YouTube, Video PASS дозволяє безкоштовно дивитися відео ще ряду місць для розміщення відеофайлів.

Спеціальна пропозиція діє аж до 30 вересня поточного року. При цьому, остаточна дата може бути відсунута на більш пізній термін. Офіційне іменування пропозиції – «YouTube без перерв».

Vodafone і YouTube підписали договір – 4 місяці преміум підписки на відеохостинг в рамках послуги Video PASS абоненти отримають абсолютно безкоштовно

Video PASS, отже, і підписка YouTube Premium, працює на будь-яких медіапристорах (телевізор, планшет, смартфон). Ряд тарифів Vodafone надають дану послугу за передоплатою. В інших випадках, Video PASS доведеться підключити окремо за 50 грн / міс. Однак, після чотирьох місяців безкоштовного періоду, абоненту запропонують оформити підписку на YouTube Premium вже на платній основі.

Важливо зауважити, що доступ до преміуму популярного відеохостингу безкоштовно на чотири місяці зможуть отримати не всі. Зокрема, преміальну підписку не отримають:

  • Користувалися пробною версією YouTube Premium
  • Підписані коли-небудь на YouTube Premium
  • Мали підписку YouTube Music Premium
  • Ті, що купили підписку Google Play Music

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.