Київстар залучає нових клієнтів вигідними тарифами

Представники «великої трійки» операторів України нещодавно переглянули своє бачення на цінову політику в своїх тарифних планах. У зв’язку з цим, у них з’явився додатковий стимул зміцнити свої позиції на ринку. Наприклад, «Київстар» вирішив зацікавити клієнтів випуском ряду додаткових тарифів. Нововведення розширили асортимент лінійки «Все разом», а також «Київстар ТВ».

В категорії «Київстар ТВ» з’явилися пропозиції – «Базовий», «Вигідний», «Преміум HD» і «Сімейний». Все, крім останнього, відкривають доступ користувачам до бібліотеки IVI, де міститься більше 7 тис. Фільмів і серіалів. Варто зауважити, що таку можливість раніше мали лише оформивши пакет «Максимальний HD». При підключенні до тарифних планів «Базовий», «Вигідний» або «Сімейний» ви станете учасником промо-акції, що відкриває доступ до телеканалів класу Premium на три місяці.

Зміни торкнулися також і безоплатного пакета «Легкий». Тепер його активувати можуть всі користувачі мобільного зв’язку «Київстар», як контрактної, так і передплаченої форми оплати. Щоб отримати безкоштовний доступ до 50 телеканалам в рамках пакету «Легкий», необхідно лише встановити на смартфоні додаток «Київстар ТВ».

Що стосується універсальної лінійки тарифів «Все разом», то тут додали ще дві пропозиції. Мова про тарифні плани «Базовий + ТВ», а також «Вигідний + ТВ». В обох пакетах користування інтернетом відбувається на безкоштовній основі. Плюс до всього, при підключенні можна розраховувати на знижку 50 грн в перші три місяці після активації.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.