Три смартфона Xiaomi отримали стабільну MIUI 12

Мільйони фанатів прошивки MIUI з нетерпінням чекають виходу черговий, 12-версії. Якщо ви це читаєте, можливо ви також в передчутті цієї події. Йтиметься ще про три моделі смартфонів, для яких новітня оболонка доступна для скачування.

На сьогоднішній день актуальна, точніше, стабільна версія прошивки – MIUI 11. Однак, користувачі можуть проапгрейдить свої гаджети і до 12-версії, причому стабільною. Ось тільки не зайвим буде застерегти новачків, адже версія – бета. Саме з цієї причини ми не публікуємо посилання тут. Для просунутих користувачів – Google в допомогу.

Тепер про головне. Xiaomi почала поширювати MIUI 12 з серійним номером: v12.0.0.9.QFAEUXM. Вона призначена для установки на Redmi K20, Mi 9 і Mi 9T. Перші щасливчики отримали можливість потестить нову оболонку ще на тому тижні, правда кількість учасників було обмежено. По всій видимості, експериментатори не зазнали з них критичні проблем, адже інакше, посилання в відкритому доступі не з’явилася б.

Говорячи про відправку по повітрю всім, то це трапиться лише після успіху поточного тестування. Якщо виявлені баги не потраплять в розряд критичних, – готуйтеся приймати MIUI 12. До речі, вищеназвана бета-версія – європейська. Це ще більше натякає на близькість стабільного, а головне, глобального релізу.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.