Офіційні фотографії та характеристики Mi Band 5 потрапили в мережу

Любителів наручних гаджетів бренду Xiaomi незабаром чекає приємна подія – анонс браслета Mi Band 5. Захід пройде в середині поточного місяця. Про це стало відомо з офіційного паблік Xiaomi в китайській соцмережі Weibo. Пост містить кілька фотографій, а також подробиці характеристик, про що ми і розповімо далі.

Зрівнючи новинку з торішнім фітнес-трекером Mi Band 4, явних відмінностей немає, але це лише на фото. У реальності, Mi Band 5 має більший екран – 1,2 дюйма проти 0,95 дюймів. Правда матриця дисплея тепер не AMOLED, а OLED. Як відомо, OLED-дисплеї мають дещо більшу енерговитратність через високу яскравості, але, збільшивши місткість батареї до 150 мАг, Xiaomi з лишком компенсують цю особливість. Тим більше, що яскравість також важливий аспект в фітнес-трекерах. До речі, зі знімків можна припустити, що Mi Band 5 стане трохи тонше попередника.

Для зайняття спортом в Xiaomi Mi Band 5 вбудовані допоміжні функції по більш 15-видам, в числі яких: велоспорт, плавання і навіть йога. Фітнес-трекер наділений самими основними функціями в частині реєстрації показників здоров’я. З ним можна контролювати рівень кисню в крові, зчитувати пульс та інше. Сполучення можливо як з Android-, так і з iOS-пристроями за допомогою Bluetooth 5.1. Також чимало радує, що в Mi Band 5 з’явиться NFC, повноцінно підтримує безконтактні платежі практично у всіх країнах, а не тільки в КНР.

Тачна дата презентації Mi Band 5 поки не називається. Першим регіоном для старту продажів вибрали Китай. За ним, підуть поставки по всьому світу. Попередня вартість для жителів Піднебесної складе 169 юанів (близько 750 гривень).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.