Відразу три бюджетника Xiaomi готують до виходу

Незважаючи на те, що в поточному році нових смартфонів компанії Xiaomi на ринку з’явилося вже досить багато, незабаром полиці магазинів поповняться ще трьома новинками. Мова про моделі: Redmi 9, 9C і 9A. Сьогодні ми маємо можливість поділитися з читачами особливостями їх характеристик.

Що відомо
Отже, Redmi 9. Основа апарату – «камінь» MediaTek Helio G70, продуктивність якого підтримується 4-гігабайтами оперативної пам’яті. На даний момент вказується оснащення 64-гігабайтами загальної пам’яті, але в подальшому вийдуть і інші модифікації, з великим об’ємом. Квадрокамера має дозвіл сенсорів: 13, 8, 5 і 2 Мп. Автономність забезпечить акумулятор на 5 000 мАг. У лицьовій частині знаходиться 6,53-дюймовий IPS-дисплей, що підтримує роздільну здатність Full HD +.

Redmi 9A і 9C між собою мають мало відмінностей. Обидва смартфони будуть оснащені чіпсетом Helio G35, 3-гігабайтами оперативної пам’яті і акумулятором на 5 000 мАг. Екрани також однакові – 6,53-дюймові IPS з підтримкою HD +. Відмінності торкаються лише основний блок камер. Так, в Redmi 9A буде всього один датчик дозволом 13 Мп. Redmi 9C оснащений таким же датчиком, плюс другим об’єктивом на 2 Мп. Відомо, що в модифікаціях Redmi 9C буде версія з модулем NFC і без нього.

А тепер розповімо, що спільного мають всі три зазначених смартфона – фронтальна камера з роздільною здатністю 5 Мп, роз’єм під навушники 3,5 мм, USB-C, а також ІЧ-порт.

Що стосується дати виходу говорити поки рано, адже ще навіть не названа дата анонса. З цієї ж причини ціни озвучені в діапазоні +/- 20 євро. Redmi 9 можна буде купити за 160-180 євро, на Redmi 9C поставлять цінник в межах 130-150 євро, ну і для покупки Redmi 9A необхідно підготувати 100-120 євро.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.