Xiaomi Mi Band 5 здивує користувачів довгоочікуваної зручною функцією

Компанія Xiaomi безперервно лідирує на ринку фітнес-браслетів уже кілька років, оскільки кожному наступному поколінню її лінійки Mi Band вдається все сильніше дивувати фанатів. Уже в наступному місяці ми повинні побачити Xiaomi Mi Band 5, який повинен знову перевернути індустрію з ніг на голову.

Що стало відомо
Нещодавно завдяки витоку інформації нам стали відомі нові подробиці про прийдешнє Xiaomi Mi Band 5. Новинка отримає можливість управляти набагато ширший функціонал, ніж її прямі конкуренти, і чим поточне покоління в особі Xiaomi Mi Band 4. По-перше, тепер Mi Band можна буде використовувати, як кнопку затвора для камери смартфона. Таким чином можна встановити смартфон на штатив, відійти на якусь відстань і зробити знімок дистанційно. Також цей спосіб допоможе прибрати небажану тряску рук. Варто зазначити, що таким же чином можна буде почати і зупинити запис відео.

У мережі також є зображення, яке демонструє ті види активності, які буде підтримувати Xiaomi Mi Band 5. Серед них буде: біг, їзда на велосипеді, стрибки зі скакалкою, біг на біговій доріжці і так далі.

Xiaomi Mi Band 5 повинен отримати кольоровий OLED-дисплей діагоналлю 1.2 дюйма з роздільною здатністю 360 х 180. Пристрій також буде оснащено однією кнопкою навігації, як це було в попередньому поколінні. Зрозуміло, управління буде здійснюватися за допомогою сенсорного дисплея.

Ще однією дуже цікавою фішкою пристрою повинна стати підтримка голосового асистента Amazon Alexa. Таким чином Xiaomi Mi Band 5 стане першим фітнес-браслетом компанії, у якого буде підтримка голосового помічника за межами Китаю. На жаль, у фітнес-браслета буде мікрофон, але динаміка не буде, через що асистент відповідатиме тільки текстом на екрані. На даний момент немає ніяких докладних деталей того, як саме буде реалізована дана інтеграція, але є дуже багато витоків, котрі заявляють про те, що ця фішка буде впроваджена.

Також є багато інформації про те, що Xiaomi Mi Band 5 отримає модуль NFC з підтримкою Google Pay, але дуже багато джерел останнім часом почали говорити про протилежне. З огляду на, що презентація вже близько, варто просто почекати пару тижнів, і вже тоді, коли до анонсу залишиться не так багато часу, підуть достовірні витоку, яким можна буде довіряти. Також не варто забувати і про те, що сама компанія Xiaomi дуже часто розкриває деякі фішки і особливості пристроїв до їх офіційного виходу. Тому нам залишається просто чекати анонса, який, за чутками, має відбутися в кінці червня.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.