Sony представить PlayStation 5 раніше очікуваного терміну

Буквально два місяці тому журналіст Джеффрі Грабб в своєму акаунті Twitter вже зливав анонс PlayStation 5, але та інформація несла інсайдерський характер, а не офіційний. Однак Джеффрі мав рацію. Днями Sony підтвердила припущення інформатора, назвавши точну дату і час – 4 червня в 23:00. Крім самої консолі, презентують ще й ряд ексклюзивних ігор, які вийдуть одночасно з PS 5.

З великою часткою ймовірності ми зможемо почути ще й дату виходу приставки, а ось стосовно ціни – навряд чи. Справа в тому, що менеджери виробника ще не визначилися з вартістю остаточно. Раніше інсайдери називали ціну в межах 500 доларів. Ця цифра має сенс тільки в тому випадку, якщо Sony вирішить отримувати основний прибуток з продажів ексклюзивних ігор, а не з реалізації PlayStation 5. В деякій мірі підтверджують це чутки, що ігри для PS 5 Не будуть запускатися на 4-версії.

Тим часом, поки ми чекаємо п’ятого покоління PlayStation, друга версія приставки залишається найбільш популярною. В цілому в бюджет Sony надійшли кошти від 1,56-мільярдів проданих консолей. У той же час, «вічний конкурент» ігрових консолей від Sony компанія Microsoft навіть близько до них не наблизилася. Можливо цю ситуацію виправить вихід Xbox Series X, але це покаже час. Остання Xbox One з продажу не входить навіть в топ-5 (15 місце з 50 млн проданих приставок), де міцно засіла продукція Sony.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.