Xiaomi Mi Band 5 стане кращим в своїй ціновій ніші

З кожним роком інтерес людей до фітнес-браслетів зростає, а все через те, що ці пристрої з року в рік отримують нову функціональність, при цьому їх ціна залишається дуже привабливою для користувачів. Дуже багато компаній намагаються випустити якомога більше цікавий пристрій, але з року в рік на цьому ринку стабільно лідирує компанія Xiaomi зі своїм Mi Band. У цьому році вийде п’яте покоління даного фітнес-браслета, яке повинно здивувати користувачів.

Презентація даного пристрою відбудеться вже в кінці наступного місяця, і на ній ми побачимо всі важливі подробиці. Уже зараз відомо, що браслет оснастили модулем NFC для безконтактної оплати, причому в цей раз повинні додати не тільки підтримку платіжної системи Mi Pay, але і Google Pay, щоб можна було платити не тільки в Китаї, і за його межами.

Крім цього, браслет отримає вбудований мікрофон, що дозволить впровадити в нього підтримку голосового асистента Amazon Alexa. Правда відповідати помічник буде швидше за все у вигляді тексту, адже динаміків у браслета немає.

 

Також Xiaomi Mi Band 5 відстежуватиме рівень кисню в крові (SpO2), чого не було в минулому поколінні. Пристрій отримає також можливість управляти камерою смартфона через Bluetooth, який тут буде версії 5.1 Low Energy. Ця нова «фішка» дозволить зробити знімок відійшовши від смартфона на відстанню до 50 метрів.

Xiaomi Mi Band 5 буде підтримувати багато спортивних режимів, але всі вони є і в поточному поколінні. Цінник браслета залишиться на рівні 24 долара, як і в поточному поколінні, але такої ціни не варто чекати на міжнародному ринку, на старті продажів. Зазвичай Mi Band на міжнародному ринку коштує приблизно на 40% дорожче, ніж на китайському.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.