Xiaomi здивувала найменшою і доступною Smart TV приставкою

Xiaomi показала пристрій, про який досить давно говорили інформатори – маленьку телевізійну приставку Xiaomi Mi TV Stick.

Подробиці

Пристрій показали на презентації Redmi Note 9 в Європі, не розкривши дуже багато інформації, але у нас вже є дані, які підтвердилися.

На слайді була показана маленька телевізійна приставка з HDMI, в комплекті з нею йде пульт Д / У. Пульт схожий на попередників від Mi Box, при цьому, що цікаво, він відчутно більше від самої телевізійної приставки, яка більше нагадує звичайну флешку. У пульта є підключення через Bluetooth, а також є хардверних кнопки для Google Асистента, Netflix і Prime Video від Amazon. За даними, які є на даний момент, пристрій буде мати роз’єм USB і слот для карти пам’яті microSD.

Кілька тижнів тому з’явилися дані на сайті популярного інтернет-магазину Gearbest, а пристрій має отримати характеристики Mi Box S при відчутно менших розмірах і трохи вищою ціною – вона повинна скласти приблизно 80 доларів. Пристрій працює на чіпсеті Amlogic S905 Y2 в парі з двома гігбайтамі ОЗУ, накопичувач при цьому буде всього на 8 Гб. Девайс працює на системі Android TV дев’ятої версії, є підтримка контенту 4K HDR.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.