Xiaomi випустила новий 43-дюймовий телевізор за 154 даларів

Китайська корпорація Xiaomi вже не перший рік займається створенням і випуском на ринок різних моделей телевізорів, причому створювати і випускати такі вона намагається якомога частіше, пропонуючи покупцям максимально широкий асортимент різних моделей, починаючи з вкрай дешевих і закінчуючи дуже дорогими, обходиться покупка яких в украй велику грошову суму. Сьогодні, 23 травня 2020 року, відбувся офіційний анонс нового Mi TV, оснащеного 43-дюймовим екраном. Головна перевага конкретно цієї моделі полягає в низькій ціні, тому що компанія-виробник оцінила таке нове електронний пристрій всього-на-всього в $ 154. Це вкрай мало для ТВ такого формфактора.

 

Новий телевізор називається Xiaomi Mi TV E43К, а являє він собою бюджетну недорогу модель. Проте, навіть не дивлячись на свій скромний цінник, новинка має дуже тонкі рамки з усіх боків, тому в якійсь мірі її можна навіть вважати Безрамковий. За таку скромну за сучасними мірками грошову суму покупці отримують ТВ, оснащений екраном з роздільною здатністю 1920 на 1080 пікселів (Full HD), а також частотою 60 Гц. Нова модель за 11 тисяч рублів відрізняється від більш дорогих тільки тим, що вона не володіє вбудованим модулем Bluetooth для підключення будь-яких бездротових пристроїв, а в комплект поставки входить класичний ІК-пульт управління, тому використовувати з його допомогою різні функції, на зразок голосового пошуку , неможливо.

Відповідно, оскільки в ТБ немає необхідних датчиків і модулів, він позбавлений деяких смарт-можливостей, на кшталт голосового пошуку, підтримки голосового помічника, функції зручного введення тексту і багато чого іншого. Проте, телевізор Mi TV E43К все ж побудований на базі платформи Android TV, тому його можна підключити до інтернету і дивитися фільмів в онлайн-кінотеатрах, дивитися цифрове телебачення і здійснювати масу інших дій. На телевізор «з коробки» встановлена ​​операційна система Android 9 Pie, причому вона доповнена графічною оболонкою PatchWall для підвищення зручності керування. Даний телевізор поки що продається тільки на території Китаю, але в найближчому майбутньому він цілком може з’явитися в Україні, Казахстані, Європі та інших країнах. Оформити замовлення вже можна на китайському платформі Youpin.

Як запевняє компанія-виробник, навіть не дивлячись на настільки скромну вартість, даний телевізор має повноцінну IPS-матрицею. Вона відрізняється від більш дешевої тим, що світлодіоди в ній розташовано по всій площі екрану за ЖК-матрицею, тому ніяких засветов і інших неприємних артефактів бути не повинно. Крім того, за офіційними даними, час відгуку матриці телевізора Xiaomi Mi TV E43К становить всього-на-всього 6,5 мс, тому в цьому плані його можна вважати ігровим, адже це дійсно вкрай скромний показник за сучасними мірками, а чим він менший, тим краще . Новинка має порти HDMI, USB, Ethernet і 3,5 мм, тому до неї можна запросто підключати будь-які музичні пристрої для відтворення звуку.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.