Samsung Galaxy Note 20+ на якісних фотографіях: переїзд кнопок

Днями ми дізналися перші технічні подробиці майбутньої лінійки смартфонів Samsung Galaxy Note 20, а також познайомилися з оформленням модуля камер. На основі цих даних ентузіасти підготували якісний концепт дизайну південнокорейського фаблет: зображення Galaxy Note20 + в градієнтних райдужною та сірої кольорах розмістив на своїй сторінці в Twitter відомий дизайнер Веня Гескін (Ben Geskin).

Найбільш цікавим нововведенням може стати впровадження в пристрої серії ультразвукового сканера відбитків пальців Qualcomm 3D Sonic Max другого покоління, яке перевершує за розмірами попереднє в 17 разів і дозволяє зчитувати два пальці одночасно з ще більшою швидкістю. Положення отвори під Фронталки не зміниться і як і раніше буде розташовуватися по центру дисплея. Діагональ молодшого Galaxy Note 20, згідно зі словами Росса, складе 6,42 “, в той час як Note 20 Plus отримає 6,87” панель.

Ємність батареї підвищиться щодо попередніх Note 10 з їх 3500 мА в молодшій версії і 4300 мАг в старшій Note 20 оснастять акумуляторами в діапазоні від 4000 до 5000 мАг. Максимальний же обсяг оперативної пам’яті складе 16 ГБ. На думку топ-менеджера, терміни запуску серії Galaxy Note 20 не зміняться щодо минулих років і чекати презентацію можна на початку вже серпня з стартом продажів протягом місяця.

Джерело зазначає, що пристрої відрізняються від попереднього покоління зменшеним оком фронтальної камери, більш тонкими рамками і новим розташуванням бічних кнопок: замість звичної для серії Galaxy Note лівій грані вони перемістилися на більш традиційну праву. Якщо плани Samsung залишаться незмінними через пандемії, анонс пристроїв Galaxy Note 20 відбудеться вже в серпні цього року

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.