Sony несподівано в два рази хоче обрушити ціну PlayStation 4

Інтерес людей по всьому світу до відеоігор стрімко зростає, а відбувається це в першу чергу в зв’язку з тим, що все більше і більше людей бачать сенс в тому, щоб проводити вільний час з їх допомогою. Такий спосіб проведення дозвілля є безпечним, простим і зручний, адже не потрібно навіть зайвий раз кудись виходити з дому. Грати можна на самих різних електронних пристроях, проте існує цілий окремий клас гаджетів, використовуючи які можна отримати максимально задоволення від гри, і це звичайно ж ігрові приставки. Однією з таких є Sony PlayStation 4, яка вийшла на ринок ще в кінці 2013 року, коли всі бажаючі отримали можливість її купити, і багато хто встиг стати її власниками за багато років.

За практично сім років з моменту запуску в продаж консоль PS4 була продана тиражем в більш ніж 110 млн копій, тобто їй вдалося знайти неймовірно велику популярність по всій земній кулі. Проте, поступово інтерес до неї згасає, а відбувається це в першу чергу через те, що все менше і менше людей влаштовує якість графіки, яке вона забезпечує. Виною всьому застаріле «залізо» даної консолі, яке вже вкрай сильно застаріло в усіх відношеннях, проте компанія-виробник так не вважає, тому що вона продовжує робити вигляд, що дана консоль є такою самою популярною і привабливою, якою вона була ще багато років тому, коли вона тільки-тільки вийшла на ринок.

Саме тому як її на старті продажів пропонували всім бажаючим за приблизно $ 400, так пропонують і зараз, в даний час. За ці роки собівартість PlayStation 4 звичайно ж впала в рази, але Sony намагається не надавати цьому ніякого значення, але з кожним днем ​​в світі знаходиться все менше людей, готових здійснювати покупку даної ігрової приставки. У зв’язку з цим, за словами відомого галузевого інсайдера Майкла Пактер, вже зовсім скоро всі бажаючі зможуть купити PS4 на набагато більш вигідних умовах, ніж раніше. Її покупка повинна обійтися всього-на-всього в $ 200, тобто в украй скромну за сучасними мірками грошову суму, розмір якої вдвічі менше, ніж зараз на полицях магазинів.

Очевидно, що при такому ціннику безліч людей захоче купити цю приставку, і багато зовсім точно куплять. Її ціна, за словами експерта ринку, повинна впасти не тільки в Японії або якихось інших окремих регіонах світу, а по всій земній кулі взагалі, завдяки чому абсолютний кожен бажаючий зможе стати її власником. Втім, ніяких відомостей на цей рахунок від Sony поки що не надходило, проте компанія раніше ніколи не попереджала заздалегідь про зниження вартості своєї приставки, тому, найімовірніше, і в цей раз вона буде мовчати до останнього, і лише потім, через якийсь час, обрушить ціну. Статися це, як запевняє інсайдер, має вже в найближчі кілька місяців, тобто чекати надто довго не потрібно.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.