Смартфон Xiaomi Mi 9T впав в ціні до рекордно низького рівня

Xiaomi Mi 9T надає нам відмінне устаткування і відмінну продуктивність, загорнуті в гарний дизайн, і все це за дуже цікавою ціною, як часто буває у Xiaomi. Слайд-камера в даній моделі найбільш цікава, тому що дисплею не заважає виріз під камеру.

Ключові особливості такі: потрійна ультра широкоугольна камера з телеоб’єктивом, висувна 20-мегапіксельна селфі камера, відмінний AMOLED повноекранний режим, пристрій для читання відбитків пальців в дисплеї.

Xiaomi Mi 9T – добре продуманий пристрій, який має досить привабливе обладнання. Наприклад, в дисплеї є сканер відбитків пальців, смартфон обладнаний хорошою камерою, до того ж тут встановлена ​​велика батарея і, перш за все, величезний дисплей без будь-яких перешкод у вигляді вирізів.

6,39-дюймовий AMOLED-дисплей повністю задовольнить вас. Чи граєте ви в ігри, дивіться відео або просто переглядаєте улюблені соціальні мережі, великий дисплей завжди є хорошим бонусом. Тим більше коли телефон має розумні розміри завдяки використанню тонких рамок.

Розблокування екрана стала швидше, ніж в попередніх моделях. Нова технологія розпізнавання відбитків пальців надає новітній екранний модуль оптичного сканування, розширює область сканування на 100% і використовує покращений алгоритм для більш швидкої, розумною і безпечної розблокування.

Фронтальна селф-камера з висувним механізмом має дозвіл 20 мегапікселів. Ви завжди зробите більше кращі моменти. Весь процес викиду камери займає 0,8 секунди. Дуже практична і незвичайна її особливість – це можливість робити панорами за допомогою фронтальної камери. Це означає, що вам більше не потрібна селф-палиця для фотографування вечірки. Ви просто фотографуєте всіх поруч, створюючи одну велику фотографію.

Крім того, ви також здивуєтеся якісної потрійний камері з дозволом 48 мегапікселів (основний об’єктив) + 8 мегапікселів (телеоб’єктив) + 13 мегапікселів (ширококутний об’єктив). Фотографії мають дозвіл 12 Мпікс і створюються шляхом «стиснення» 48-мегапіксельних фотографій, завдяки чому на фотографії залишається багато деталей, але вона займає менше місця і придатна для подальшої обробки. Крім того, фотографії з масштабуванням будуть виглядати краще завдяки телеоб’єктивів 8 Мп.

 

Ціна на даний смартфон яка була 9 400 гривень, а зараз впала до 6 700 гривень. На китайських платформах ціна опустилася до 262 доларів (6 800 гривень). Тобто в Україні зараз можна купити цей смартфон дешевше ніж в Китаї.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.