Sony PlayStation 5 в скорому часі зможе знищить PlayStation 4

Попит на ігрові приставки зростає з кожним роком, а відбувається це з тієї простої причини, що подібний спосіб проведення дозвілля є максимально простим, дешевим і безпечним, так як немає ніякого ризику отримати травму. Щоб грати в ігри необхідно мати спеціальний пристрій, який дозволить це робити, а найдоступнішими і простими є консолі. Проте, всі доступні в продажу моделі таких вже дуже сильно застаріли, тому в недалекому майбутньому вони в повній мірі втратять свою колишню привабливість повністю, тим більше що виявляться запущені в продаж нові моделі, а приписують їм цілу масу різних особливостей, якими вони зможуть приємно порадувати всіх користувачів.

За більш ніж шість років продажів ігрова приставка Sony PlayStation 4, запущена в продаж ще в кінці 2013 року, виявилася продана тиражем в 110 млн штук, тобто просто величезним. Втім, ця консоль вже вкрай сильно застаріла в усіх відношеннях, тому не далекий той самий день, коли всі бажаючі виявляться здатні придбати нову модель, а виявиться такою Sony PlayStation 5. Навіть не дивлячись на те, що повноцінної офіційної презентації цієї приставки ще не було , в недалекому майбутньому вона абсолютно точно гарантовано відбудеться. Уже відомо, що коли новинка надійде в продаж, купити її стане можливим за $ 500. Це не дуже мало, але комп’ютер з аналогічним рівнем продуктивності коштує набагато більше.

Новинка забезпечить загальну продуктивність на рівні 10,28 терафлопс, якої буде достатньо для того, щоб вона могла запускати гри в дозволі 4K Ultra HD (3840 на 2160 пікселів), роблячи це без зайвих складнощів і труднощів. Про щось подібне ще не так давно можна було тільки мріяти, тому що абсолютно ні одна консоль на ринку не могла забезпечувати нічого такого, і навіть Xbox One X. Втім, як виявилося, вкрай висока потужність виявиться далеко не єдиною фішкою PS5, тому, поза будь-якими сумнівами, вона виявиться здатна приємно порадувати геймерів масою різних особливостей, однією з яких виявиться зворотна сумісність з усіма відеоіграми, доступними зараз, в даний час, на PS4.

Понад 1500 ігор, випущених для PlayStation 4, зможуть коректно повноцінно працювати на PS5, причому без будь-яких складнощів. За офіційними даними, в даний час спеціальна команда співробітників Sony займається тестуванням топ-100 кращих ігор для PS4, щоб до моменту початку продажів ігрової приставки нового покоління все власники такої змогли грати в будь-які доступні зараз відеоігри, в тому числі в ексклюзивні хіти, є якими «God of War», «Uncharted 4: Шлях Злодія», «Dreams», «Marvel’s Spider-Man», «The Last of Us: Remastered», «BloodBorne» і багато інших. За рахунок цього всі користувачі новенької ігрової приставки зможуть без праці грати в безліч доступних зараз відеоігор, роблячи все це без зайвих складнощів і труднощів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.