Sony в два рази обрушить ціну PlayStation 4 в усіх країнах

Чим менше коштує якийсь електронний пристрій, тим більше людей можуть дозволити собі його покупку. В цьому немає нічого дивного, адже доходи абсолютної більшості населення всієї Землі обмежені, тому жителям різних регіоном світу доводиться так чи інакше економити. Оскільки з кожним роком відеоігри стають все більш цікавими і затягують, все більше людей вважає за краще проводити вільний час саме за грою в такі, знаходячи такої спосіб дозвілля вкрай привабливим відразу через декілька причин. Ігрова приставка PlayStation 4, доступна зараз у продажу, дозволяє робити все це з максимальним комфортом, проте з моменту випуску в 2013 році компанія Sony, на жаль, практично зовсім так і не зробила її дешевше.

Очевидно, що раз з моменту виходу на ринок ігрової приставки пройшло вже майже сім років, значить вона неймовірно сильно застаріла в повній мірі. Проте, японська корпорація Sony так і не вважає, в зв’язку з чим вона продає цю консоль за приблизно таку ж суму грошей, за яку її реалізували ще багато років тому на старті продажів, тобто приблизно за $ 400. За весь час перебування даної приставки в продажу вона була продана тиражем в більш ніж 105 млн штук, а створили і випустили для неї понад 1500 ігор, причому з різних категорій. Серед таких є як невдалі проекти, так і приголомшливі ексклюзиви, начебто Uncharted 4: A Thief’s End і God of War (2018), пройти які на будь-яких інших електронних пристроях просто неможливо.

Оскільки все більше людей розуміють, що дана приставка не варта $ 400, скільки за неї просять зараз, інтерес до неї знижується, а це позначається на продажах, тому що такі стрімко з кожним днем ​​скорочуються, стаючи все менше і менше, наскільки це так і зовсім взагалі тільки можливо. Втім, на щастя, вже незабаром ситуація нарешті зміниться, про що повідомив відомий галузевої інсайдер Майкл Пактер. За його словами, вже зовсім скоро, буквально в найближчі кілька місяців, Sony обрушить ціну PlayStation 4 в усіх країнах, причому не на якісь 10 – 20%, як це зазвичай відбувається, а відразу в два рази. В такому випадку, в середньому по світу, купити її стане можливим всього лише за $ 200, тобто на вкрай вигідних умовах.

Очевидно, що при зниженій вартості безліч людей захочуть стати власниками даної ігрової приставки, знаходячи її максимально привабливою настільки, наскільки це так і зовсім взагалі тільки можливо. Якщо впаде ціна PS4, дешевше також повинні будуть стати і різні додаткові аксесуари для неї, а разом з тим, крім того, відеоігри. За зниженою ціною все такі виявляться доступні в Європі, США, Казахстані, Україні і в інших країнах. Втім, звичайно, все це актуально лише в тому випадку, якщо інсайдер повідомив достовірну точну інформацію, тому що ніяких заяв Sony щодо майбутнього зниження ціни PlayStation 4, а тим більше в цілих два рази, не надходило.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.