Xiaomi Redmi 9 з’явився на офіційному сайті: чекаємо запуск

Xiaomi виконала свої плани щодо серії Redmi Note 9 випуском базового Note 9, який дебютував минулого місяця. Тепер все три пристрої доступні по всьому світу, але чому ми так і не побачили Redmi 9? Звичайно, в останні роки лінійка Note повністю перетягнула на себе всю увагу користувачів, що належало раніше серії Redmi, яка тепер в основному складається з телефонів початкового рівня. І все ж, згідно з чутками і повідомленнями інсайдерів, Xiaomi готується до запуску Redmi 9. Сьогодні це конкретний пристрій було помічено на сторінці глобальної сертифікації Xiaomi RF.

Телефон фігурує під номером моделі M2004J19G. Цей номер був також виявлений в серії телефонів, недавно сертифікованої агентством 3C. На жаль, ні на сайтах Xiaomi, ні на сайтах 3C про телефон можна почерпнути вкрай мало інформації. І все ж ко-що є: відповідна модель M2004J19C числиться на сайті 3C з зарядним пристроєм потужністю 10 Вт. Це досить дивно, в кінці кінців, минулорічні Redmi 8 і 8A поставлялися з портами USB-C, демонструючи 18W потужності швидкої зарядки. Невже на цей раз Xiaomi робить крок назад?

Серія Redmi 9 не зможе приєднатися до апаратів, які вступають в епоху 5G. Всі пристрої цієї лінійки будуть поставлятися з підключенням 4G. Передбачуване зображення Redmi 9 також було помічено в мережі деякий час назад. Воно показує основну квадро-камеру, модуль якої близький по дизайну з Redmi Note 8 Pro. Ми впевнені, що в телефоні буде 6,6-дюймовий дисплей з роздільною здатністю HD +. Під капотом очікується чіпсет від MediaTek Helio G70. Цей процесор досить хороший для більшої частини ігор. До того ж це також значне оновлення в порівнянні з торішнім чіпсетом Snapdragon 439, який як і раніше можна знайти у серії Redmi 8.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.